Email krijuar 4221374 Mesazhet e marra 954850
Hyrëse
Dërguesi
Temë
👁

Kutia juaj postare është bosh

Duke pritur emailet hyrëse

Email i përkohshëm (temp mail) është një mjet jashtëzakonisht i dobishëm për çdo përdorues të rrjetit. Shërbimi ynë ju lejon të përdorni një kuti postare një herë, e cila nuk ndryshon nga posta juaj e rregullt. Kjo mund të jetë e dobishme kur regjistroheni në faqet e internetit, merrni kurse dhe programe pa u pajtuar në një buletin reklamimi, duke krijuar llogari të shumta dhe detyra të tjera që kërkojnë qasje të shpejtë në një adresë emaili. Posta e përkohshme funksionon vetëm për 7 ditë, e cila do t'ju lejojë të përfundoni biznesin tuaj dhe të harroni për spam dhe postë ndërhyrëse përgjithmonë. Në fund të fundit, nëse është e nevojshme, gjithmonë mund të keni një email tjetër një herë.